• mk
  • en
  • sq
  • de

ТРАНСПОРТ


Основна дејност на Дени Интернационал e меѓународниот транспорт. Нашата компанија располага со современи товарни возила за секаков вид на стока (палетизирана, непалетизирана, опасни материи- АДР итн.). Специјалност ни е збирниот, а нудиме и поединечен транспорт.Исто така нудиме:

  • Редовни транспортни линии и збирни пратки од Македонија, Албанија и Косово до сите Евпопски земји и обратно;
  • Консолидација на пратки и оптимизирање на транспортни трошоци;
  • „Авио” возила за брзи пратки;
  • 24 часовна комуникација со возилата;
  • GPS позиционирање и следење на возилата во секое време;
  • Комплетно ЦМР осигурување за сите возила;
  • Одлична комуникација со нашите соработници;

КОНТАКТ

+389 (0)2 2550 960

+389 (0)2 2550 700

fax (0)2 2550 710

info@deniint.com.mk