• mk
 • en
 • sq
 • de

МАГАЦИНСКА ОПРЕМАЗа целосно функционирање на Вашиот магацински простор Дени Интернационал Ви нуди комплетни решенија за складирање, манипулирање и одржување.  Застапник на брендот LINDE Material Handling.

Еден од светски најдобрите брендови за производство на Вилушкари од секаков вид, сега достапни и во нашата земја. LINDE Material Handling вилушкарите се синоним за одличен квалитет и дизајн. Согласно потребите на Вашата компанија ќе можете да изберете електричен, дизел или LPG вилушкар. Дени интернационал ќе Ви понуди најдобар баланс помеѓу цената и перформансите, независно од тоа дали ќе се одлучите за:

 • Набавка на нови и половни вилушкари;
 • Изнајмување;
 • Одржување, сервис и продажба на резервни делови;
 • Сталажни системи согласно Вашите потреби и димензии;
 • Комплетен нацрт и план за опремување на магацинскиот простор;
 • Можност за складирање на стока во секакви димензии и тежини;
 • До 100% искористеност на Вашиот простор;
 • Можност за наша достава и монтажа.

ИНФОРМАЦИИ

linde@deniint.com.mk

+389 (0) 2 2581 757

Лагер на производи