• mk
 • en
 • sq
 • de

ШПЕДИЦИЈАНаша обврска е навремено, брзо и квалитетно завршување на царинските формалности со цел, нашите клиенти навремено да располагаат со сопствената стока. Нудиме комплетна услуга за Вас, преку:

 • Извршување на сите постапки во слободните економски зони во Македонија;
 • Поедноставени постапки за Локално царинење при увоз и извоз;
 • Подготовка на документи за транзитна постапка и поедноставена постапка Овластен Испраќач;
 • Пријавување на стока во царинско складиште со поедноставена постапка Овластен Примач;
 • Редовен увоз и извоз;
 • Привремен увоз и извоз;
 • Реекспорт;
 • Достава и подигнување на стоката од врата до врата.

Располагаме со канцеларии во Скопје, Слободна Економска Зона Бунарџик, Аеродром Скопје, Штип, Кавадарци, Битола и Граничен премин Табановце.


Подготвени сме да се прилагодиме на вашите барања и потреби.

КОНТАКТ

+389 (0)2 2581 760

info@deniint.com.mk