• mk
  • en
  • sq
  • de

НАШИ УСЛУГИ


https://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2018/12/DSC_0011-640x480.jpg

ТРАНСПОРТ

ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Основна дејност на Дени Интернационал e меѓународниот транспорт. Нашата компанија располага со современи товарни возила за секаков вид на стока.https://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2018/12/IMG_3717-640x480.jpg

ШПЕДИЦИЈА

ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Наша обврска е навремено, брзо и квалитетно завршување на царинските формалности со цел, нашите клиенти навремено да располагаат со сопствената стока.https://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2018/12/IMG_3817-640x480.jpg

ЈЦС

ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Дени Интернационал располага со Јавен Царински Склад со 6500m2 отворен и 4625m2 затворен простор. Нудиме можност за складирање, препакување.https://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2018/12/IMG_3719-640x480.jpg

АУТОХОФ 001

ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Прв и единствен Autohof во Македонија. За професионалниот возач и целокупната јавност нудиме услуги од врвен квалитет по пристапни цени.МАГАЦИНСКА ОПРЕМА

Лагер на производи

ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ

ДРУГИ УСЛУГИМАГАЦИНСКА ОПРЕМА

За целосно функционирање на Вашиот магацински простор Дени Интернационал Ви нуди комплетни решенија за складирање, манипулирање и одржување.ТЕРМИНАЛ

Како дел од нашето работење е и царинскиот терминал за УВОЗ ИЗВОЗ со можност за сместување на 150 товарни возила и дигитална вага.