• mk
  • en
  • sq
  • de

АУТОХОФ 001


Deni Autohof 001 е прв и единствен Autohof во Македонија. За професионалниот возач и целокупната јавност нудиме услуги од врвен квалитет по пристапни цени. Локацијата на Deni Autohof 001 е во склоп на Царинскиот Терминал Скопје.


Deni Autohof 001 е изграден по европските Autohof стандарди и е место каде секој сака да застане, да се одмори и да ужива во пријатниот амбиент и вкусната храна, како и да биде услужен од пријатниот персонал.

Кога станува збор за квалитетот и стандардите на горивата како и услугата на бензинската станица, Ве уверуваме дека се со сите меѓународни стандари, највисок квалитет и пристапни цени.


DENI AUTOHOF 001 ВИ ПОСАКУВА СРЕЌЕН ПАТ!

КОНТАКТ

+389 (0)2 2581 752

info@deniint.com.mk