• mk
  • en
  • sq
  • de

ТЕРМИНАЛ


Како дел од нашето работење е и ЦАРИНСКИОТ ТЕРМИНАЛ ЗА УВОЗ ИЗВОЗ со можност за сместување на 150 товарни возила и дигитална вага.


КОНТАКТ

+389 (0)2 2581 731

info@deniint.com.mk