• mk
  • en
  • sq
  • de

TERMINALI


Si pjesë e punës sonë është edhe TERMINALI DOGANOR PËR IMPORT EKSPORT, mundësi për vendosjen e 150 automjeteve transportuese dhe peshojë digjitale.


KONTAKTET

+389 (0)2 2581 731

info@deniint.com.mk