• mk
  • en
  • sq
  • de

TRANSPORT


Tel: + 389 (0)2 2550 960
Tel: + 389 (0)2 2581 700
Fax: + 389 (0)2 2581 710
Е-mail: 
zlatko@deniint.com.mk
toni@deniint.com.mk
bobi@deniint.com.mk
olivera.stojcevska@deniint.com.mk
nevena@deniint.com.mk
darko@deniint.com.mk
angel@deniint.com.mk
dejanj@deniint.com.mk
mladen@deniint.com.mk

Informacione të përgjithshme:
info@deniint.com.mk


SHPEDICION


Tel: + 389 (0)2 2581 760
Fax: + 389 (0)2 2581720
E-mail: 
spedicija@deniint.com.mk
andrijana@deniint.com.mk
dejan@deniint.com.mk
marjan@deniint.com.mk

Shpedicion Tabanovce
+ 389 (0)31 467 706
tabanovce@deniint.com.mk

Shpedicion Aeroport
+ 389 (0)2 2562 720
aerodrom@deniint.com.mk


FINANCËS DHE MAGAZINËS


Tel: + 389 (0)2 2581 750
Tel. depo: + 389 (0)2 2581 716
Fax: + 389 (0)2 2581 715
Е-mail: 
verica@deniint.com.mk
sonja@deniint.com.mk
sonjad@deniint.com.mk
aneta@deniint.com.mk
olivera@deniint.com.mk

Terminali doganor për import eksport 
+389 (0)2 2581 731

Stazion gazi – Autohof 001 
+389 (0)2 2581 752
+389 (0)2 2581 770
dragana@deniint.com.mk


LOKACIONI jONË

Rrugë 34 nr.22 Ilinden
1000 Skopje, Macedonija


ORARI I PUNËS

E hënë – Premte
08:00 – 17:00