• mk
  • en
  • sq
  • deMirë se vini në

DENI INTERNACIONAL

Transport më i sigurtë, më i shpejtë dhe më kualitativDërgesat e juaja

ÇDOKUND NËPËR BOTË

Kënaqsia e klintëve tone është satisfakcioni dhe motivi jonë më i madhëMe ndihmën e ekipit tonë

DËRGONI ÇDOKUND

Kompania jonë disponon me automjete transportuese bashkëkohore për çdo lloji të mallrave

KONTAKT CENTRE

Tel: +389 (0) 2 2581 700
Fax: +389 (0) 2 2581 710ORARI I PUNËS

E hënë – Premte
08:00 – 17:00LOKACIONI jONË

Rrugë 34 nr.22 Ilinden
1000 Skopje, MacedonijaKËRKIMI


SHËRBIMET TONATRANSPORT

Veprimtaria bazore e Deni Internacional është transport ndërkombëtar. Kompania jonë disponon me automjete transportuese bashkëkohore për çdo lloji të mallrave.

DEPO DOGANIERE PUBLIKE

Deni Internacional disponon me Depo Doganiere Publike me 6500 m2 të hapur dhe 4625 m2 ambient të mbyllur. Ofrojmë mundësi për magazionim, ripaketim dhe etiketim.
https://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2018/12/volvo-homepage.png


SHPEDICION

Obligimi ynë është që në kohë, në mënyrë të shpjetë dhe kualitative të bëhet kryerja e formaliteteve doganore, me qëllim që klientët tanë sa më shpejtë të disponojnë.

AUTOHOF 001

Deni Autohof 001 001 është i pari edhe i vetmi Autohof në Maqedoni. Për vozitësin profesional dhe opinionin e përgjithshëm ofrojmë shërbime të kualitetit të lartë me çmime të volitshme.BLOG


Të interesuar për të gjetur më shumë?https://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2019/09/Warehouse-Solutions-How-to-Maximize-Warehouse-Space-Utilization-5-640x480.jpg

Blog

The thing with the warehouse is to find the best possible solution for a maximum use of the space, in other words, to make the impossible, possible. There are certain, possible ways to do that but there is a lot of work involved because warehousing consists of numerous segments. As an explanation, warehouses can take […]

https://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2019/09/Cargo-Tracking-6-Secrets-To-A-Successful-Manufacturing-Business-640x480.jpg

Blog

Studies have shown that 90% of the transportation process is made with international shipping. It includes medicine, objects, technology, food etc. Businesses highly benefit from transport industry because they can get goods delivered from anywhere in the world to their destination. This is the main reason why cargo tracking must be involved in the manufacturing […]

https://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2019/09/When-Do-You-Need-An-Export-Licence-2-640x480.jpg

Blog

Export is any transportation where goods leave the country of origin. Whether the goods are exported temporarily or permanently in a foreign country, the sender of the goods will need an export licence. Usually, it is required in a few countries and under special circumstances, but the need of licensing mostly depends on the laws […]

PËR NE DHE PROFESIONALIZMIN TONË

Organizata Deni Internacional është e themeluar në vitin 1991, si sipërmarrje e specializuar për organizim të transportit ndërkombëtar të mallrave për mes trafikut tokësor.

https://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2018/12/Linde-pneumatic.png

01012345.012301234501234

PAKO DËRGUARA

01.0123456780123450123456.01234567890123456701234

KM NË VJET

012345678.012345601234567012345

TONA TË BARTUR

0123456701234501234567890

KLIENTË TË KËNAQUR


ORARI I PUNËS

E hënë – Premte
08:00 – 17:00


LOKACIONI jONË

Rrugë 34 nr.22 Ilinden
1000 Skopje, Macedonija