транспорт

Тел: +389 (0) 2 2581 700
Факс: +389 (0) 2 2581 710

За општи информации:
Е-mail: info@deniint.com.mk

video ikona  гледај реклама

strelka Транспорт

Основна дејност на Дени Интернационал e меѓународниот транспорт. Нашата компанија располага со современи товарни возила за секаков вид на стока (палетизирана, непалетизирана, опасни материи- АДР итн.). Специјалност ни е збирниот, а нудиме и поединечен транспорт.


  1. • Редовни транспортни линии и збирни пратки од Македонија, Албанија и Косово до сите Евпопски земји и обратно ;
  2. • Консолидација на пратки и оптимизирање на транспортни трошоци ;
  3. • “Авио” возила за брзи пратки ;
  4. • 24 часовна комуникација со возилата ;
  5. • GPS позиционирање и следење на возилата во секое време ;
  6. • Комплетно ЦМР осигурување за сите возила ;
  7. • Одлична комуникација со нашите соработници ;
kamion kamion