• mk
  • en
  • sq
  • deMirë se vini në

DENI INTERNACIONAL

Transport më i sigurtë, më i shpejtë dhe më kualitativDërgesat e juaja

ÇDOKUND NËPËR BOTË

Kënaqsia e klintëve tone është satisfakcioni dhe motivi jonë më i madhëMe ndihmën e ekipit tonë

DËRGONI ÇDOKUND

Kompania jonë disponon me automjete transportuese bashkëkohore për çdo lloji të mallrave

KONTAKT CENTRE

Tel: +389 (0) 2 2581 700
Fax: +389 (0) 2 2581 710ORARI I PUNËS

E hënë – Premte
08:00 – 17:00LOKACIONI jONË

Rrugë 34 nr.22 Ilinden
1000 Skopje, MacedonijaKËRKIMI


SHËRBIMET TONATRANSPORT

Veprimtaria bazore e Deni Internacional është transport ndërkombëtar. Kompania jonë disponon me automjete transportuese bashkëkohore për çdo lloji të mallrave.

DEPO DOGANIERE PUBLIKE

Deni Internacional disponon me Depo Doganiere Publike me 6500 m2 të hapur dhe 4625 m2 ambient të mbyllur. Ofrojmë mundësi për magazionim, ripaketim dhe etiketim.
http://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2018/12/volvo-homepage.png


SHPEDICION

Obligimi ynë është që në kohë, në mënyrë të shpjetë dhe kualitative të bëhet kryerja e formaliteteve doganore, me qëllim që klientët tanë sa më shpejtë të disponojnë.

AUTOHOF 001

Deni Autohof 001 001 është i pari edhe i vetmi Autohof në Maqedoni. Për vozitësin profesional dhe opinionin e përgjithshëm ofrojmë shërbime të kualitetit të lartë me çmime të volitshme.BLOG


Të interesuar për të gjetur më shumë?http://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/4-Advantages-of-Door-To-Door-Delivery-640x480.jpg

Blog

If you are purchasing warehouse equipment for the first time, it may be a little harder on finding the right. Therefore, you need to know what questions to ask your forklift supplier. Luckily, when it comes to material handling, we are the experts, so we can prepare you for your next chapter. Even though you […]

http://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/Complete-Guide-How-To-Choose-The-Right-Forklift-For-Your-Warehouse--640x480.jpg

Blog

Forklifts are an essential part of a warehouse today. Warehousing involves a lot of actions which leads you to a number of factors to consider for finding the best machine. Among those is the size of the warehouse, the type of the cargo you are handling, the right size of the forklift for your warehouse […]

http://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/What-is-Intermodal-Freight-Transportation-640x480.jpg

Blog

Transportation may not be as complex as it seems, as for the expanded process of delivery applying to it. When it comes to intermodal freight transportation, everyone has taken a glance at the term and its meaning but few may know when to use it and what the benefits of it are. So let’s take […]

PËR NE DHE PROFESIONALIZMIN TONË

Organizata Deni Internacional është e themeluar në vitin 1991, si sipërmarrje e specializuar për organizim të transportit ndërkombëtar të mallrave për mes trafikut tokësor.

http://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2018/12/Linde-pneumatic.png

01012345.012301234501234

PAKO DËRGUARA

01.0123456780123450123456.01234567890123456701234

KM NË VJET

012345678.012345601234567012345

TONA TË BARTUR

0123456701234501234567890

KLIENTË TË KËNAQUR


ORARI I PUNËS

E hënë – Premte
08:00 – 17:00


LOKACIONI jONË

Rrugë 34 nr.22 Ilinden
1000 Skopje, Macedonija