• mk
  • en
  • sq
  • de

Магацинска опремаЗа целосно функционирање на Вашиот магацински простор Дени Интернационал Ви нуди комплетни решенија за складирање, манипулирање и одржување.  Застапник на брендовите LINDE Material Handling и STOW.

Еден од светски најдобрите брендови за производство на Вилушкари од секаков вид, сега достапни и во нашата земја. LINDE Material Handling вилушкарите се синоним за одличен квалитет и дизајн. Согласно потребите на Вашата компанија ќе можете да изберете електричен, дизел или LPG вилушкар. Дени интернационал ќе Ви понуди најдобар баланс помеѓу цената и перформансите, независно од тоа дали ќе се одлучите за:

– Набавка на нови и половни вилушкари ;
– Изнајмување ;
– Одржување, сервис и продажба на резервни делови ;
– Сталажни системи согласно Вашите потреби и димензии ;
– Комплетен нацрт и план за опремување на магацинскиот простор ;
– Можност за складирање на стока во секакви димензии и тежини ;
– До 100% искористеност на Вашиот простор ;
– Можност за наша достава и монтажа ;http://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2016/04/linde_logo.jpg
http://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2016/04/logoStowe.jpg

ИНФОРМАЦИИ

Тел: +389 (0) 2 2581 757
Е-mail: linde@deniint.com.mk