• mk
  • en
  • sq
  • deДобредојдовте во

ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Најсигурен, најбрз и најквалитетен транспортВашите пратки

НАСЕКАДЕ НИЗ СВЕТОТ

Задоволството на нашите клиенти е наш најголем мотивСо помош на нашиот тим

ИСПРАЌАЈТЕ НАСЕКАДЕ

Располагаме со современи товарни возила за секаков вид на стока

КОНТАКТ ЦЕНТАР

Тел: +389 (0) 2 2581 700
Факс: +389 (0) 2 2581 710РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петок
08:00 – 17:00НАША ЛОКАЦИЈА

Ул. 34 бр.22 н.Илинден
1000 Скопје, Р МакедонијаБАРАЈ


НАШИТЕ УСЛУГИТРАНСПОРТ

Основна дејност на Дени Интернационал e меѓународниот транспорт. Нашата компанија располага со современи товарни возила за секаков вид на стока.

ЈАВЕН ЦАРИНСКИ СКЛАД

Дени Интернационал располага со jавен cарински sклад – 6500m2 отворен и 4625m2 затворен простор. Нудиме можност за складирање, препакување и етикетирање.
http://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2018/12/volvo-homepage.png


ШПЕДИЦИЈА

Наша обврска е навремено, брзо и квалитетно завршување на царинските формалности со цел нашите клиенти навремено да располагаат со сопствената стока.

АУТОХОФ 001

Deni Autohof 001 е прв и единствен Autohof во Македонија. За професионалниот возач и целокупната јавност нудиме услуги од врвен квалитет по пристапни цени.БЛОГ


Сакате да дознаете повеќе? Кликнете на блог за повеќе информации.http://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2019/06/Learn-4-Exclusive-Tips-How-To-Get-The-Best-Freight-Load-Quote-640x480.jpg

Блог

Getting the best freight load quote covers far more beyond than just entering the size and the weight of the freight. Calculating a freight load quote depends on many facts and figures. The right shipping partner makes quoting and shipping freight easy, yet finding the right shipping partner that will provide you with the best […]

http://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2019/05/HS-Codes-Whats-So-Important-About-The-Harmonized-System-640x480.jpg

Блог

HS are codes used in more than 200 countries and economies, more than 98% of international trade merchandise is being classified with these codes. The World Customs Organization has created HS or also known as the Harmonizes System to help the harmonization of customs and trade procedures. In addition to that the HS codes do […]

http://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2019/05/CMR-Insurance-–-Cargo-Transportation-Across-The-European-Borders-640x480.jpg

Блог

If you are running a trucking or logistics company and you are operating within Europe then you must have heard about CMR insurance. Trucking and logistics companies have to cover many different types of insurance, yet unlike other insurance policies the CMR insurance is a must have. More precisely, the CMR insurance represents a specific […]

ЗА НАС И НАШАТА ПРОФЕСИОНАЛНОСТ

Компанијата Дени Интернационал е основана во 1991 година како претпријатие специјализирано за организирање на меѓународен транспорт на стоки во друмски сообраќај.

http://www.deniint.com.mk/wp-content/uploads/2018/12/Linde-pneumatic.png

01012345.012301234501234

ИСПОРАЧАНИ ПАКЕТИ

01.0123456780123450123456.01234567890123456701234

КМ ГОДИШНО

012345678.012345601234567012345

ПРЕНЕСЕНИ ТОНИ

0123456701234501234567890

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ


РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петок
08:00 – 17:00


НАШАТА ЛОКАЦИЈА

Ул. 34 бр.22 н.Илинден
1000 Скопје, Р Македонија